Certificaat aanvragen

Nieuws

Vacature

De Vaktechnische Commissie (VTC) overdekte accommodaties VSG-regio West is op zoek naar kritische controleurs voor het Certificaat Sporthallen.
Ben jij de persoon die wij zoeken?

Wat ga je doen

Aan de hand van een opgestelde vragenlijst de aanwezigheid en volledigheid van de gevraagde documenten controleren, registreren en rapporteren.

Wat vragen wij

  • Beschikbaarheid om gemiddeld 5 keer per jaar een controle/inspectie van ongeveer 2 uur (exclusief reistijd) uit te voeren.
  • Beschikken over eigen vervoer (rijbewijs B).
  • Bekend met de veiligheid en regelgeving op het gebied van overdekte sportaccommodaties.
  • Affiniteit met en kennis van het beheren van sportaccommodaties is een pré.

Wat bieden wij

  • Startopleiding (1dagdeel) en jaarlijkse bijscholing.
  • Een vergoeding van € 25 in de vorm van een cadeaubon per uitgevoerde controle en een kilometervergoeding van € 0.28 per kilometer.
  • U bouwt een netwerk op, vergroot uw kennis en doet nieuwe ideeën op over het beheer en de exploitatie van overdekte sportaccommodaties.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem dan contact op met Dirk Veldhoen (Coördinator Certificaat Sporthallen) via d.veldhoen1@kpnplanet.nl of 06 – 12 49 13 09.


Themadag Sporthalbeheerders

De Vaktechnische Commissie Overdekte Accommodaties van VSG-afdeling West organiseert op donderdag 29 september 2022 de 31e editie van de jaarlijkse themadag voor sporthalbeheerders. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.


Geslaagde bijeenkomst van de Vaktechnische commissie Overdekte Accommodaties

Op 21 oktober 2021 verzamelde zich tijdens de 30e bijeenkomst van de VTC overdekte accommodaties VSG-regio West een fors aantal sporthalbeheerders.
Klik hier voor voor een korte terugblik op deze bijeenkomst.