Certificaat aanvragen

Nieuws

Themadag Sporthalbeheerders

Al ruim 30 jaar organiseert de Vaktechnische Commissie Overdekte Accommodaties VSG-West haar jaarlijkse themadag voor sporthalbeheerders. De stand van zaken van het Certificaat Sporthallen is een standaard onderwerp op de agenda.
Ook als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen rond het beheer van sporthallen en leren van (de ervaringen van) uw collega’s, dan mag u deze bijeenkomst niet missen!
Wilt u hierover op de hoogte gehouden worden, stuur een bericht naar certificaatsporthallen@sportengemeenten.nl.


Vacature

De Vaktechnische Commissie (VTC) overdekte accommodaties VSG-regio West is op zoek naar kritische controleurs voor het Certificaat Sporthallen.
Ben jij de persoon die wij zoeken?

Wat ga je doen

Aan de hand van een opgestelde vragenlijst de aanwezigheid en volledigheid van de gevraagde documenten controleren, registreren en rapporteren.

Wat vragen wij

  • Beschikbaarheid om gemiddeld 5 keer per jaar een controle/inspectie van ongeveer 2 uur (exclusief reistijd) uit te voeren.
  • Beschikken over eigen vervoer (rijbewijs B).
  • Bekend met de veiligheid en regelgeving op het gebied van overdekte sportaccommodaties.
  • Affiniteit met en kennis van het beheren van sportaccommodaties is een pré.

Wat bieden wij

  • Startopleiding (1dagdeel) en jaarlijkse bijscholing.
  • Een vergoeding van € 25 in de vorm van een cadeaubon per uitgevoerde controle en een kilometervergoeding van € 0.28 per kilometer.
  • U bouwt een netwerk op, vergroot uw kennis en doet nieuwe ideeën op over het beheer en de exploitatie van overdekte sportaccommodaties.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem dan contact op met Dirk Veldhoen (Coördinator Certificaat Sporthallen) via d.veldhoen1@kpnplanet.nl of 06 – 12 49 13 09.


Geslaagde bijeenkomst van de Vaktechnische commissie Overdekte Accommodaties

De Willem Alexander Baan, een roeibaan, in Zevenhuizen was de locatie waar op 29 september 2022 de 31e editie van de jaarlijkse ‘Themadag voor Sporthalbeheerders’ werd georganiseerd. Een interessante agenda waarin onder andere onderwerpen als optimalisatie van de Gedragsafspraken en het Certificaat Sporthallen werden bediscussieerd. Een stevige vertegenwoordiging van de beroepsgroep (70 deelnemers) afkomstig uit 7 provincies aangevuld met leidinggevenden/bestuurders uit de branche reageerde enthousiast op de diverse onderwerpen.
Klik hier voor voor een korte terugblik op deze bijeenkomst.

Ook in 2023 organiseert de Vaktechnische Commissie Overdekte Accommodaties VSG-regio West weer een themadag voor sporthalbeheerders. Reserveer donderdag 22 juni 2023 alvast in uw agenda! Meer informatie kunt u t.z.t. vinden op www.sportengemeenten.nl.